Hamdullah Suphi İlkokulu

Vizyon: Güvenle daima ileriye ve iyiye” anlayışıyla, bilim, teknoloji, spor ve sanat alanlarında ülke kalkınmasına ve evrensel değerlere katkılarda bulunan “ben insan olarak değerliyim” duygusunu verebilen güvenilir, saygın ve yenilikçi bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Hayat dolu Araştırmacı Meraklı Dürüst Ulaşabilir amaçları olan Liderlik becerileri gelişmiş Lisanına hakim olan Amaçlarını gerçekleştirmeye çalışan Hayata güvenle bakabilen Spor ve sanatta başarılı Umutları olan Pozitif düşünebilen Hissedebilen empati kurabilen İlgi ve yeteneklerini tanıyan ve sahip çıkan, geleceğimiz çocuklarına mutlu ve sevgi dolu bir eğitim öğretim ortamı sunmak

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0312 2135553

WEB - https://hsuphi06.meb.k12.tr

Adres - Emek Mahallesi 15. Cadde. No 138 Çankaya/ANKARA

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz üniversite ve yüksekokulların yoğun olduğu Emek Mahallesinde yer almaktadır.

Adres - Emek Mahallesi 15. Cadde. No 138 Çankaya/ANKARA

Ulaşım Okulumuz Ankaray (Metro) durağına 600 m. mesafede olup ayrıca Keçiören, Dışkapı, Sıhhiye ve Kızılay´dan kalkan dolmuşlar ile de ulaşım mümkündür. Beşevler metro durağından okulumuzun bulunduğu 8. Cadde´ye (Bişkek Cad.) ring yapan otobüsler de mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km